Brasserie


De brasserie is open op Pinkstermaandag 10 juni

Suggesties

 

Risotto met asperges // gerookte zalm uit Wilsele   € 22.00
Asperges op Vlaamse wijze   VG //  HG    € 16.00 // € 23.00
Ravioli van langoustines // witte & groene asperges   € 21.00
Penne met asperges // kippenoesters // dragon   € 21.00
Salade gerookte zalm uit Wilsele   € 20.00
Van de grill: asperges // courgette // haloumi   € 18.00
Lamsfilet // voorjaarsgroenten // gratin dauphinois  € 27.00
Appelsbeignets met kaneelroomijs  € 9.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

WEEKMENU 3 – 10 mei   2019 aan € 35.00pp

Aspergekroket & aspergesoepje
~
Varkenshaasje Duroc // dragonsaus // asperges // snijboontjes // oventomaatje // kroketten
~
Profiteroles met roomijs & frambozencoulis
 ——

WEEKMENU 17 – 25  mei   2019 aan € 35.00pp

Italiaanse ham // buffel mozzarella // bruschetta met tomaat & basilicum
~
Parelhoenfilet // porto saus  // kloostergroenten // kroketten
~
Trio van sorbet met exotisch fruit

——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree