Brasserie


Suggesties

 

Rogvleugel // kappertjes // buerre noisette // gebakken krieltjes  € 23.00
Osso bucco Milanaise // gremola // linguini   € 23.00
Risotto met saffraan // prei // scampi  € 21.00
Slaatje met geitenkaas  // jonagold // Breydelspek   € 18.00
Appelsbeignets met kaneelroomijs  € 9.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

WEEKMENU 18 – 25  januari 2019 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Ceviche van zeebaars // zure room // avocado
~
Crème Dubarry

~

Pluma van varken // Blackwell // knolselderpuree // kleurenwortel // romanesco
~
Soezen met vanilleroomijs & warme chocoladesaus
~~~~~

WEEKMENU 25  januari – 1 februari 2019 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Slaatje van vijgen & geitenkaas
~
Tomaten-pompoensoep met balletjes

~

Op vel gebakken zeebaars // geplette aardappel met olijfolie // tomatenboter // groene asperges
~
Parfait van amaretto // merignue // warme chocoladesaus
~~~~~
De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree