Brasserie


Suggesties

 

Voorgerecht: Duo van wildpastei met z’n confituren en notenbrood  € 12.00
Boeuf Bourgignon // stoemp van savooikool  € 17.00
Stoofpotje van gekonfijte pompoen // pastinaak // knolselder // krokante kastanjes  € 17.00
Fazant Brabançonne// knolselderpuree   € 26.00
Hazenrug ”Poivrade” // wintergroenten // stoemp van savooikool   € 29.50
Ravioli van pompoen // peterseliewortel // Parmezaanse kaas   € 17.00
Zeetong Meunière // frietjes  € 29.00
Traag gegaarde zalm Dijonaise // andoornknolletjes // gegrilde asperges // aardappelen   € 22.00

 ——-

 

WEEKMENU 17 – 24 november 2017 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Bladerdeegje met bosduif // savooikool // spekjes
~
Tomaten-pompoensoepje
~
Eendenborst // jus van roze pepers // seizoensgroenten // kroketten
~
Tarte tatin van appel // karamelijs met gezouten boter

~~~~

WEEKMENU 24 november – 1 december  2017 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Carpaccio van tomaat // kort gebakken Bonito tonijn in cajunkruiden
~
Soepje van pastinaak
~
Traag gegaarde varkenswangen Procureur // mosterdsausje // knolselderpuree // herfstgroenten
~
Koude sabayon met gekarameliseerde appeltjes

 

~~~~

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree