Brasserie


Suggesties

 

Zeebaars op Ardeense wijze // puree   € 23.00
Risotto Vongole   € 23.00
Entrecote // saus naar keuze // slaatje // frietjes  € 29.00
Slaatje met geitenkaas  // jonagold // Breydelspek   € 18.00
Appelsbeignets met kaneelroomijs  € 9.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

WEEKMENU 1 – 7 maart 2019 aan € 35.00pp

Huisgerookte zalm ~ appel prei slaatje
~
Parelhoenfilet // dragonsaus // voorjaarsgroenten // kroketten
~
Dessert van de Chef
~~~~~
De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .

 

Tussen 8 en 24 maart zullen wij met een beperkte kaart werken.

Hieronder kan U de tijdelijke kaart vinden:

BRASSERIEKAART 8 – 24 MAART 2019

——

Kaart (niet geldig tussen 8 en 24 maart)

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree