Brasserie


Suggesties

 

Hazenrug // bittere chocolade // kastanjes // andoornknolletjes // knolselderpuree € 30.00
Zeebaars // blanke boter met limoen & tijm // spinazie // butternut // kruidenpuree   € 21.00
Ravioli van langoustines // zeekraal // groene asperges // waterkerscoullis  € 19.00
Spaghetti met bospaddenstoelen // verse tuinkruiden // kastanjes // truffelolie  € 21.00
Stoofpotje van kikkererwten // honing // spinazie // tomaat // zoete aardappel   € 17.00
Slaatje geitenkaas ‘Witte van Rotselaar’ //jonagold // Breydelspek   € 17.00
Appelsbeignets met kaneelroomijs  € 9.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

 

WEEKMENU 29 november – 7 december 2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Garnaalcocktail
~
Pastinaaksoep & truffelolie

~

Stoofpotje van hert // herfstgarnituur // kroketten
~
Tarte tatin & vanilleroomijs

~~~~~

WEEKMENU 7 – 14 december  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Slaatje van geitenkaas ‘Witte van Rotselaar’ // jonagold // breydelspek
~
Pompoensoep met Parmahamsnippers

~

Procureur // graantjesmosterdsaus // herfstgroenten // kroketten
~
Merveilleux met speculoos

~~~~~

WEEKMENU 14 – 23 december  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Focaccia met pesto // Italiaanse ham // buffelmozzarella // rucola
~
Parelhoen Suprême // champgnon-dragonroomsaus // witloof // kroketten
~
Dessert van de Chef
~~~~

 

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

KERSTMENU ~ 25 december 2018

Ravioli van wilde bospaddenstoelen & truffel ~ bouillon van eekhoorntjesbrood
~
Tomaten-pomoensoep met gevogelteballetjes
~
Kalkoentournedos ~ gevogeltejus met oesterzwammen, pancetta & zilveruitjes ~ groenten uit de kloostertuin ~  kroketten
~
Christmas Suprise “Forêt Noire”
Prijs menu: € 45.00 / persoon
All-in (menu + glas cava , witte en rode wijn, waters, koffie/thee): € 65.00 / persoon
~~~~~

NIEWJAARSMENU ~ 1 januari 2019

Ravioli van langoustines ~ Oosterse jus van schaaldieren
~
Bisque van grijze garnalen met oude Armagnac
~
Hertenfilet Grand Veneur  ~ jachtgarnituur ~ amandelkroketten
OF
Noordzeetongrolletjes ~ juliennegroenten ~ romig sausje van rivierkreeftjes ~ puree
~
Happy New Year “Ruby”
Prijs menu: € 50.00 / persoon
All-in (menu + glas cava , witte en rode wijn, waters, koffie/thee): € 70.00 / persoon

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree