Brasserie


Suggesties

 

Gebakken rog vleugel // bloemkool met kappertjes & kerstomaten // krieltjes   € 24.00
Salade met gegrilde asperges   € 18.00
Ravioloni met langoustines // apserges // mimosa van gerookt ei  € 14.00 / € 24.00
Traag gegaarde varkenswangen & melkkalf kroontje // ravioloni met apserges  € 25.00
Caesar salade  € 19.00
Limoenrisotto // verse tuinkruiden // scampi   € 19.00
Balgisch wit-blauw entrecote // frietjes // saus naar keuze  € 28.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

 

WEEKMENU 18 – 25 mei 2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Ceviche van zeebaars & avocadocrème
~
Velouté van asperges met kervel
~
Kalfs dunne lende // tuinbonen & asperges // kroketten
~
Rijstpap

 

~~~~

WEEKMENU 25 mei – 1 juni 2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Asperges op Vlaamse wijze
~
Waterkers velouté
~
Pladijs Meunière // fris slaatje // frietjes
~
Tartaar van aardbei // yoghurt sorbet // bosbessen

~~~~~~

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree