Brasserie


Suggesties

 

Entrecote Wit-Blauw // bearnaise // fris slaatje // frietjes   € 29.00
Fazant Brabançonne // witloof // kroketten € 24.00
Gegrild Breydelspek // worst van everzwijn // winterstoemp  € 19.00
Gratin van witloof & beenahm // puree  € 17.00
Spaghetti met bospaddenstoelen // verse tuinkruiden // kastanjes // truffelolie  € 21.00
Risotto // bospaddestoelen // kwartel  € 25.00
Zeebaars // blanke botersaus // geplette aardappel // zeekraal // groene asperges  € 21.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

 

WEEKMENU 9 – 16  november  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Duo van wildpaté // confijt van witloof & ardeense ui // batonette van rozijn & noten
~
Pompoensoep met salie

~

Gegrilde tonschar // bearnaise //  broccoli // oventomaat // kruidenpuree
~
Dessertenbord

~~~~~

WEEKMENU 16 – 23  november  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Wildkroket ~ veenbessen
~
Romig soepje van witloof

~

Lamssteak ~ herfstgroenten ~ gratin dauphinois
~
Miserable

~~~~~

 

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree