Brasserie


 

Suggesties

 

Mosselen met frietjes   € 23.00
Wok groene asperges // adoornknolletjes // zeekraal // gegrilde haloumi  € 15.00
Italiaanse rundertartaar // frietjes   € 22.00
Gegrilde filets van Bretoense sardines // aardapelschijfjes in eendenvet // saffraan-yoghurt dressing  € 19.00
Salade Niçoise     € 19.00
Kalfsescalope pizzaiola // tortellini van spinazie & ricotta     € 19.00

 

 

 ——-

WEEKMENU 28 juli – 3 augustus 2017 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagmiddag)
Slaatje gerookte zalm
~
Zeebaars // bloemkool // kappertjes
~
Profiteroles // warme chocoladesaus Callebaut

 

~~~~

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree