Brasserie


Suggesties

 

Mosselen met frietjes   € 25.00
Mosselen op Thaise wijze  met frietjes  € 27.00
Wilde eend // rode kool // bietjes // aardappel soezen € 24.00
Spaghetti met bospaddenstoelen // verse tuinkruiden // truffelolie  € 21.00
Risotto // lauw gerookte zalm // romanesco // beukenzwam € 20.00
Noordzeetong Meunière  € 29.00
Handgesneden steak tartaar // fris slaatjes // frietjes   € 21.00
Huisgemaakte chocomousse   € 6.00

 —–

 

WEEKMENU 14 – 21 september  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Gebrande makreel // komkommer // avocado
~
Lamskoteletjes // geprakte aardappel met olijfolie // seizoengroenten
~
Profiteroles met vanille ijs & warm chocoladesaus van Callebaut

~~~~~

WEEKMENU 21 – 28 september  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Trio van zalm (gerookt – tartaar – ceviche)
~
Zwartpootkip met gevogeltjus // herfstgroenten // kroketten
~
Dessertbordje

~~~~~

WEEKMENU 28 september – 5 oktober  2018 aan € 35.00pp

(te verkrijgen vanaf vrijdagavond)
Tomaat grijze garnaal
~
Stoofvlees // frietjes // fris slaatje
~
Rijstpap met saffraan

~~~~~

 

De gerechten uit de weekendmenu zijn ook apart te verkrijgen .
——

Kaart

Al onze salades worden geserveerd met brood. Supplement voor frietjes, pasta, rijst of puree